Raw food i Oslo

To fine steder å få seg en matbit hvis du er interessert i raw food, er caféen til Funky Fresh Foods på DogA og Helt Rå på Mathallen. Begge steder anbefales! Helt Rå er kanskje best å stikke innom hvis du vil ta med deg noe, det er ikke så bra med sitteplasser der. Caféen på DogA derimot, er et rolig og behagelig sted med masse plass og lun atmosfære. De bruker riktignok både dadler og agave i sjokoladen sin (begge steder), men det går jo fint an å styre unna søtsakene hvis du ikke tåler det. Det er mye annet godt å velge mellom!

 

Sjekk ut mer om disse stedene på

www.funkyfreshfoods.no og 

heltraa.no

Funky Fresh Foods på DogA.

Funky Fresh Foods på DogA.

Eksempel på en raw food tallerken fra Helt Rå på Mathallen i Oslo. Mye godt, men litt lite til en relativt stiv pris.

Eksempel på en raw food tallerken fra Helt Rå på Mathallen i Oslo. Mye godt, men litt lite til en relativt stiv pris.