Chilipølse med sauerkraut

FullSizeRender.jpg

Ingredienser

  • Chilipølser
  • Hjertesalat
  • Sauerkraut
  • Dijon sennep
  • Urter til pynt

Fremgangsmåte

  1. Stek pølsene
  2. Vask salatbladene
  3. Legg nystekte pølser i hvert sitt salatblad. Smør på litt sennep, før pølsene toppes med sauerkraut og friske urter, for eksempel rosmarin.  
  4. Spis! 

Tips! 

Prøv deg frem med ulike smaker. Her kan mange ulike typer kraut brukes, hva med rødkålkraut eller kimchi? Andre grove pølser med mye smak passer også fint, som salciccia eller chorizo. Dette er verdens raskeste lunsj når du har lite med tid til å kokkelere!

Kokospannekaker

Disse er så gode at de glir rett ned hos de fleste, også barn som ellers spiser "vanlige" pannekaker!

Disse er så gode at de glir rett ned hos de fleste, også barn som ellers spiser "vanlige" pannekaker!

Ingredienser

  • 0,6 dl kokosmel
  • 4 egg
  • 0,6 dl usøtet mandelmelk (anbefaler den fra Rude Health!)
  • 2 ss Sukrinmelis
  • 3 ss melkefritt smør (smeltet)
  • 0,5 ts vaniljepulver
  • 0,5 ts bakepulver
  • Et lite dryss kardemomme, hvis du ønsker

Fremgangsmåte

  1. Bland alt det tørre i én bolle, og alt det våte i en annen. Rør så alt sammen til det ikke er noen klumper.

  2. Stek røren i små porsjoner på middels varme. Snu når du klarer å løfte den opp med en stekespade og stek like lenge på andre siden. Avkjøl på rist eller spis med én gang!

Tips!

Pannekakene smaker godt med melkefritt smør eller rørte bær på. Bland gjerne litt yacon eller stevia inn i bærene for å gjøre dem ekstra søte. 

Hvis du har pannekakene i kjøleskapet, kan de kjapt og enkelt varmes opp i brødrister senere.