• Forside
  • Oppskrifter
  • Om Helt Fri
  • Blogg
Menu

Helt fri

Mat fri for melk, gluten og sukker
  • Forside
  • Oppskrifter
  • Om Helt Fri
  • Blogg
kokoskuler.jpg

Kokoskuler med sjokoladetrekk

March 2, 2015

Ingredienser

  • 3 ss Cocosa Extra Virgin
  • 8 ss revet kokos
  • 2 ss yaconsirup
  • 2 ss Sukrinmelis
  • 1 liten klype havsalt
  • Sjokolade til å smelte

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene til kokoskjernen i en separat bolle og rør godt. Dersom kokosoljen er veldig hard kan denne smeltes på svak varme eller i vannbad på forhånd.
  2. Form kuler av kokosmassen og legg på fat. Er det vanskelig å forme kuler, la massen stå litt i kjøleskap før du starter.
  3. Sett fatet med kulene på i fryseren.
  4. Smelt sjokoladen i vannbad.
  5. Når kokoskulene er stive dypper du dem i sjokoladen, legger de tilbake på fatet og setter de i fryseren igjen. Gjenta evt. en gang til for å få et tykkere lag med sjokolade rundt kokoskulene.
  6. Ta de ut av fryseren når de har stivnet og sett dem i kjøleskapet. Oppbevares kjølig til servering.
In Dessert Tags Jul, Sjokolade
← Kremet krydderdressingPeanøttsmørkuler →

MÅLTIDER

  • Forrett (5)
  • Dressing & Sauser (11)
  • Drikke (12)
  • Frokost (16)
  • Kveldsmat (16)
  • Mellommåltid (18)
  • Dessert (20)
  • Lunsj (37)
  • Middag (37)

  • Bær
  • Dressing
  • Fermentert
  • Fisk
  • Juice
  • Jul
  • Krydder
  • Kylling
  • Lavkarbo
  • Oksekjøtt
  • Raw food
  • Salat
  • Saus
  • Sjokolade
  • Snacks
  • Suppe
  • Svin
  • Syltetøy
  • Thai
  • Vegetar