Granola

 

Inspirert av en oppskrift funnet på victoriabull.blogg.no

Inspirert av en oppskrift funnet på victoriabull.blogg.no

Ingredienser

1 dl valnøtter
2 dl hasselnøtter
1 dl mandler
1 1/2 dl linfrø
1 dl solsikkefrø
1/2 dl gresskarkjerner
3 ss Cocosa Extra Virgin
1/2 ts vaniljepulver
1/2 ts kanel
3-4 ss yaconsirup

Fremgangsmåte

  1. Hakk nøtter og kjerner.
  2. Bland nøttene i en bolle sammen med resten av de tørre ingrediensene.
  3. Smelt Cocosa på svak varme og bland det sammen med kanel, vanilje og yaconsirup i en egen bolle.
  4. Hell så blandingen over det tørre og bland godt.
  5. Legg blandingen ut over bakepapir og stek midt i ovnen i ca 15-20 min på 200°C.
  6. Rør og vend om på blandingen underveis så den ikke svir seg.
  7. La granolaen avkjøles helt på brettet før du oppbevarer den i en boks med lokk.

Tips

Vil du gjøre det enklere, kan du ta det du har av nøtter og frø i skapet, hakke det og blande det sammen med væskeblandingen. Her kan man variere mye. Det er også godt med gojibær eller rosiner!