• Forside
  • Oppskrifter
  • Om Helt Fri
  • Blogg
Menu

Helt fri

Mat fri for melk, gluten og sukker
  • Forside
  • Oppskrifter
  • Om Helt Fri
  • Blogg
spinatsuppe.jpg

Spinatsuppe

May 2, 2014

Ingredienser

1 stor persillerot
1 fennikkel
1 bit ingefær (ca 2-3 cm)
1 pose spinat
2 ss olivenolje
1 stor persillerot
2 to 3 ts salt
1 ts muskatnøtt
1.5 l vann
1/2 boks kokosmelk
1 neve hakket persille

Fremgangsmåte

  1. Del grønnsakene og ha dem i en kjele sammen med vann, olje, salt og muskatnøtt.
  2. Kok opp og la småkoke til alt er mørt.
  3. Tilsett posen med spinat og la denne få et lite oppkok.
  4. Kjør alt sammen i en stavmikser.
  5. Rør inn kokosmelken sammen med persillen og la suppen få et raskt oppkok.
  6. Smak til med salt og pepper.
In Lunsj, Middag, Kveldsmat Tags Suppe
← Salmasalat med blåbærRucolasalat med skivet ytrefilét →

MÅLTIDER

  • Forrett (5)
  • Dressing & Sauser (11)
  • Drikke (12)
  • Frokost (16)
  • Kveldsmat (16)
  • Mellommåltid (18)
  • Dessert (20)
  • Lunsj (37)
  • Middag (37)

  • Bær
  • Dressing
  • Fermentert
  • Fisk
  • Juice
  • Jul
  • Krydder
  • Kylling
  • Lavkarbo
  • Oksekjøtt
  • Raw food
  • Salat
  • Saus
  • Sjokolade
  • Snacks
  • Suppe
  • Svin
  • Syltetøy
  • Thai
  • Vegetar