Raw tomat & paprika knekkebrød

image.jpg

Ingredienser, frøblanding

  • 2 dl linfrø 
  • 1 dl chiafrø 
  • 1 dl sesamfrø 
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 8 dl vann

 

Ingredienser, smakstilsettning 

  • 5 stk soltørket tomat
  • 1/2 rød søtpaprika
  • 2 små tomater
  • 2 ts chilipulver
  • 3 ts paprikapulver
  • 1 ts havsalt

 

Fremgangsmåte

  1. Bland frø og vann i en bolle og sett den i kjøleskapet til dagen etter. Legg samtidig de soltørkede tomatene i litt vann og la disse også ligge til neste dag. 
  2. Dagen etter kutter du opp tomater og paprika før du blander alle ingrediensene til smakstilsetningen sammen med en stavmikser.  
  3. Rør smakstilsetningen inn i frøblandingen, og smør deigen utover to stekebrett med bakepapir.  Deigen skal være ca 1 cm høy eller lavere, avhengig av hvor tykke knekkebrød du ønsker.